Mamma Mia, fantasztikus szállások Skiathos szigetén

Természetes szépségeivel, kristálytiszta vízével és festői tájaival Skiathos szigete vonzza a világ minden tájáról ide érkező látogatókat. Görögország egyik látványos ékszerdoboza a Földközi-tenger északi részén minden igényt kielégítő szálláslehetőségeivel várja a görög szigetek szerelmeseit. Cikkünkben a Mamma Mia sziget, Skiathos szállásait vettük górcső alá.

Szupermarket élelmiszer árak Skiathos szigetén

Nyaralás közben az étkezést a legolcsóbban úgy oldhatjuk meg, ha szupermarketben, vagyis élelmiszerboltban vásárolunk. Természetesen még ennél is jobb áron tudunk hozzájutni a szükséges élelemhez, ha helyi piacon vásároljuk meg a szükséges betevőt. Arról nem is beszélve, hogy a helyi piacokon egészen biztos, hogy "friss termékbe" szaladunk bele, szemben az élelmiszer áruház láncok polcaival. Mielőtt nyaralni indulunk, biztosan sokakat érdekelhet, milyen élelmiszerárakkal találkozhatunk Skiathos szigetén.
Tovább olvasom »

50 kérdés és válasz, amit ismerned kell Skiathos szigetéről

Az utazók a leggyakrabban az alábbi kérdésekre keresik a választ, mielőtt Skiathos szigetére utaznának. Kollégáink természetesen nemcsak a leggyakoribb kérdéseket gyűjtötték össze, de választ is adnak a Skiathosszal kapcsolatos leggyakoribb, utazók által feltett kérdésekre.
Tovább olvasom »


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.