#Alanya

Kleopatra Beach szállásai

Az Alanyában elhelyezkedő Kleopátra Beach környékén számos szállási lehetőséget kínál a látogatóknak. A közkedvelt Török Riviéra területén található szállodák, apartmanok és üdülőhelyek változatos szolgáltatásokkal és elhelyezkedéssel rendelkeznek. Az alábbiakban néhány Kleopatra Beach közelében található szállást mutatunk be.
Tovább olvasom »

Kleopatra Beach – Törökország mesebeli tengerpartja

A Török Riviéra egyik népszerű üdülőhelyén, a Földközi-tenger partján gyönyörű homokos partok és történelmi kincsek egyesülnek a Kleopatra Beach varázslatos környezetében. Az Antalya tartományhoz tartozó Alanya városának ikonikus tengerpartja nem csak a napfény és a tenger szerelmeseit vonzza, hanem egy hosszú múltra visszatekintő legendával is rendelkezik, melynek középpontjában maga Kleopátra királynő áll.
Tovább olvasom »

Törökország TOP 10 tengerpartja

Törökország partjainak türkizkék vizei és homokos partjai a földközi térség egyik leglenyűgözőbb tengerparti szakaszait kínálják. Az ország gazdag történelmi és kulturális öröksége mellett a legszebb strandok is hozzájárulnak ahhoz, hogy Törökország igazi mediterrán édenkertként tündököljön. A következőkben bemutatjuk Török Riviéra néhány legszebb strandját, ahol a türkizkék vizek és a finom homok egyesül, hogy egy feledhetetlen tengerparti élményt nyújtson a helyieknek és a világ minden tájáról ide érkező látogatóknak.
Tovább olvasom »

TOP 10 ötlet, amiért érdemes Alanya-t választanod

Alanya, Törökország déli partjának egyik leggyönyörűbb gyöngyszeme. A hosszú homokos strandok, a lenyűgöző tengerparti sziklák és a gazdag történelmi örökség teszik ezt a várost egy igazi turisztikai paradicsommá. Magyar turisták számára különösen vonzó úti cél, és ebben a cikkben megmutatjuk, miért érdemes Alanya-t választaniuk pihenésükhöz és kikapcsolódásukhoz.
Tovább olvasom »

Alanya - csodás város a török tengerparton

Alanya egy gyönyörű tengerparti város Törökország déli partján, amely Antalya tartomány része. Ez a varázslatos helyszín a történelem, a természet és a kikapcsolódás tökéletes kombinációját nyújtja az ide látogatóknak. Alanya gazdag kulturális örökséggel rendelkezik, lenyűgöző tájjal és felejthetetlen élményekkel várja a turistákat.
Tovább olvasom »

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.