#Nápoly

Utazz Nápolyba és kirándulj Capri szigetére, Amalfiba és Pompeibe, 5 nap csak 95.500 Ft

Utazz Nápolyba közvetlen repülőjárattal Budapestről és tegyél csillagtúrákat Capri-szigetére, Amalfiba és Pompeibe. Persze Nápolyba és környékén biztosra mehetsz, ha su igazi olasz életérzést szeretnéd közvetlenül megtapasztalni. Részletes árak a cikkben.
Tovább olvasom »

Amalfi 4 nap repülővel és szuper szállással csak 63.000 Ft

Amalfi sok művészt és színészt nyűgözött már le. Most Te is átélheted azokat az élményeket, amelyeket ez a hely nyújt mindenkinek. Repjeggyel és szállással összesen 63.000 Ft-ból kihozható az egész utazás. Részletek a cikkben.
Tovább olvasom »

Nápolyból egész napos túra: Sorrento, Positano és Amalfi

A turisták többsége, ha Nápolyba visz az útjuk, akkor az ilyenkor szokásos helyi nevezetességek megtekintése mellett, hacsak tehetik, ellátogatnak azokra a helyekre, amelyeket semmiképpen nem szabad kihagyni, ha valaki Dél-Olaszországba utazik. Sorrento, Amalfi és Positano önmagukban egyenként is megérnének 1-2 napot, de ha híján vagyunk az időnek, vagy éppen nem szeretnénk szállást foglalni ezeken a helyeken, akkor akár 1 napba is belesűríthetjük ezt a fantasztikus kirándulást, nápolyi indulással.
Tovább olvasom »

Turisták véleménye Nápolyról

Nápoly ötvözi a történelem és a kultúra gazdagságát a szenvedélyes életstílussal. A turisták számára ez a város számtalan élményt tartogat, kezdve a lenyűgöző történelmi látnivalóktól egészen az autentikus olasz gasztronómia élvezetéig. A következőkben megosztunk néhány egyedi véleményt arról, hogyan érezték magukat a látogatók Nápolyban.
Tovább olvasom »

Nápoly kincsei

Nápoly, az olasz déli régió, Campania fővárosa, egy olyan város, amelyet gyakran elkerülnek a turisták, mivel sokszor árnyalt kép él róla. Azonban az utazók, akik túllépnek a közismert előítéleteken és felfedezik Nápoly valódi arcát, egy olyan kincsesbányára bukkannak, amely tele van életörömmel, gazdag történelemmel és lenyűgöző látványosságokkal. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy miért érdemes Nápolyba utazni, és miért kell felfedezni ezt a varázslatos várost.
Tovább olvasom »

Nápoly az utazó szemével

Nápoly egy olyan város, amely mindig is megosztotta az utazókat. Az embereknek különböző véleménye van erről a dél-olasz városról, és ez az egyediség teszi még vonzóbbá.
Tovább olvasom »

Nápolyba repülünk, transzfer lehetőségek

Nápolyba megérkezve nem adódik túl sok lehetőség a reptér elhagyására.Igazából mindegy is, hogy mi utazásunk célpontja, először mindenképpen az Alibus szolgáltatását kell igénybe vennünk.
Tovább olvasom »

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.