#programok

Luqa, Málta

Luqa a földközi-tengeri Málta szigetének egyik igen érdekes és különleges városa. A szigetcsoport középső részén elhelyezkedő szemet gyönyörködtető város rengeteg látnivalóval hívogatja a tengerparti nyaralás és az aktív pihenés szerelmeseit. Kalandra fel, nézzünk körül Luqa varázslatos városában!
Tovább olvasom »

Úti cél Braga, Portugália legrégebbi városa!

Portugália ékszerdoboza, a Meseta ősi sziklatömbhöz közeli Braga magában hordozza a múlt, a vallás és a kultúra csodálatos gazdagságát, hogy történelmi örökségével, lenyűgöző építészeti csodáival és izgalmas kulturális életével kiemelkedjen Portugália városai közül. A "portugál Róma" ahogy Bragát nevezik, rengeteg gyönyörű templomával és székesegyházával a római időktől kezdve az ország legfontosabb vallási központja. A város egyik büszkesége a Sé-katedrális az ország egyik legősibb székesegyháza és a helyi vallási hagyományok jelképe. Braga másik ékessége és kihagyhatatlan nevezetessége a Bom Jesus do Monte szentély, a barokk mesterség remeke, lenyűgöző lépcsősorokkal és pompás kertekkel vár minden kíváncsi utazót. Ha először utaztok a városba, ne essetek kétségbe, legyen szó városnézésről, túrázásról, vagy akár borkóstolásról itt mindenki megtalálja a számára legvonzóbb szabadidős programot. Hogy biztosan ne unatkozzatok, íme néhány figyelemfelkeltő felnőtt program.
Tovább olvasom »

Barangoljatok együtt Matera sziklavárosában

Matera egy különleges város dél-Olaszországban, Basilicata régióban, amely a "Sassi di Matera" nevű barlanglakó negyedeiről híres. Ezek a barlangok és a sziklákba vájt házak ősi települést alkotnak, amelyek az UNESCO világörökség részei. A barlangokban és sziklákba vájt házak olyan egyedülálló helyet alkotnak, amelyeket sehol máshol nem találhatunk meg. A városban sétálva magával ragad a történelem és az ősi civilizáció atmoszférája, induljunk el hát és nézzünk körül Matera nevezetességei és unaloműző programjai között.
Tovább olvasom »

Nőnapi utazás - szórakoztató programok Ausztriában

Nem tudod, hogy mivel lepd meg kedvesedet nőnapon? Mindketten szerettek utazni és felfedezni más országokat, de nem jut eszedbe egyetlen közeli úti cél sem? Segítünk! Utazzatok együtt Ausztriába és nézzetek körül Grazban. Ausztria második legnagyobb városa, egy valódi kulturális gyöngyszem mély történelmi gyökerekkel és modern vibráló élettel várja a kíváncsi turistákat. Az UNESCO Világörökség részeként számon tartott óváros, és a város gazdag művészeti öröksége teszi ezt az úti célt igazán egyedülállóvá. Azok, akik ellátogatnak ide, belemerülhetnek az építészeti csodákba, izgalmas kiállításokba, és rengeteg felnőtteknek szóló programba, amelyek megmutatják a város lenyűgöző kulturális életét. A nem mindennapi városnézés után keressétek fel Graz kiváló vendéglátóhelyeit, ahol minden vendéget tárt karokkal várnak. A város piacai, kézműves vásárai is kínálnak meglepetéseket, ahogy a Graz környéki borászatok is örülnek minden érdeklődőnek. Garantáltan nem fogtok csalódni az osztrák vendégszeretetben, így hát kalandra fel, irány a kedves és gyönyörű Graz!
Tovább olvasom »

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.