1. Ischgl-Silvretta Aréna: Kiterjedt sípálya, ami különböző nehézségű pályákat kínál kezdőktől a profi síelőkig. Modern liftek és felvonók teszik könnyűvé a pályák elérését. Élénk éjszakai szórakozás és éttermek a síelés után. A terület összekapcsolódik a svájci Samnaun síterepével, így egy jeggyel mindkét ország pályáit kiélvezheti. A síterep festői alpesi tájat kínál a látogatóknak.
 2. Hochkönig
  • Különböző nehézségű sípályákat kínál, ideális helyszíne kezdőknek és haladó síelőknek.
  • A terület lenyűgöző alpesi tájakon fekszik, a Hochkönig hegycsúcs körül.
  • A környező falvakban hagyományos osztrák hangulatú vendéglők és szálláshelyek várnak.
  • A pályarendszer hosszú lesiklópályákat is kínál a síelők számára.
  • Jó hóviszonyok: Az alpesi fekvés és modern hóágyúk révén általában jó hóviszonyok vannak.
 3. Katschberg Ainech: A terület számos pályát kínál minden szinten síelőnek és a snowboardosoknak. Katschberg-Aineck modernek liftekkel és felvonókkal rendelkezik, amelyek egyszerűvé teszik a pályák elérését. A terület csodálatos alpesi tájakon helyezkedik el, ahol a látogatók számára lenyűgöző panorámakilátások nyílnak. Családbarát síterep, ami a családok számára is ideális, valamint különböző gyermekbarát létesítményeket és programokat kínál. A területen lehetőség van éjszakai síelésre is, így a látogatók hosszabb ideig élvezhetik a pályákat.
 4. Kreischberg Murau: A síterepet kiváló pályák és modern liftrendszer jellemzi. A Kreischberg híres freestyle síelési és snowboardozási lehetőségeiről, és itt található az egyik legnagyobb snowpark Ausztriában. Gyermekbarát programok, élénk hangulat.
 5. Mayrhofen Zillertal: Mayrhofen a Zillertal völgyben található osztrák síterep, melyet kiváló pályák, freeride lehetőségek és élénk après-ski jellemez.
 6. Nassfeld egy híres osztrák síterep Karintiában. A terület remek pályákat kínál, modern liftrendszert, valamint gyönyörű alpesi tájakat és kiváló hóviszonyokat.
 7. Obergurgl-Hochgurgl: Kiváló hóviszonyok, magasan fekvő terület, így hosszú szezon és megbízható hóviszonyok várnak. A terület számos pályát kínál különböző nehézségi szinteken. A síterep a festői Tirol alpesi táján található családbarát, gyermekbarát szolgáltatásokkal és programokkal vár mindenkit. Jellemzően csendesebb és nyugodtabb környezet az aktív pihenéshez.
 8. Obertauern, Salzburgi tartomány: A terület magasabban fekszik, így kiváló hóviszonyaival hosszú szezont ígér. A kiterjedt pályarendszer számos pályát kínál minden szinten síelőnek és snowboardosnak. Modern liftrendszerek könnyűvé teszik a pályák elérését. A helyszín híres szórakozási lehetőségeiről és kiváló gyermekbarát szolgáltatásokat és programokat kínál.
 9. Saalbach-Hinterglemm vonzó síparadicsom a téli sportok szerelmesei számára, ahol a pályák sokszínűsége, a modern infrastruktúra és az aktív hangulat csábítja az ide érkezőket.
 10. Schladming 4 hegy: Négy hegyen átívelő terület, a név is utal rá, hogy a síterep négy hegyen található (Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen, és Reiteralm). Ennek köszönhetően a terület sokszínű sportolási lehetőséget kínál, különböző stílusú pályákat és terepeket. Schladming 4 hegy síterep nagyszámú pályát és modern liftrendszert működtet, amelyek gyorsan és hatékonyan szállítják a síelőket a pályákon. A terület többször is házigazdája volt alpesi sí világbajnokságoknak, ami a pályák és az infrastruktúra magas minőségét mutatja. A festői alpesi tájakon a látogatók gyönyörű környezetben élvezhetik a síelést. A síterepet körülvevő városok, különösen Schladming, híresek az élénk alpesi szórakozásról, remek éttermekről és üzletekről.
 11. Serfaus-Fiss-Ladis síterep egyedi vonása abban rejlik, hogy kifejezetten családoknak tervezték, és olyan különleges létesítményeket és programokat kínál, amelyek a gyerekeknek és a síelőknek egyaránt élvezetes élményt nyújtanak. A "Bertas Kinderland," a legkisebbek számára kialakított síterep és szórakoztató hely. A síterepen található a "Tube World" nevű  hócsúszda, ahol a látogatók felfújható körökben siklanak le a pályán, ami különleges téli szórakozást kínál. A területen kialakított síakrobatika pályák és létesítmények segítik a síelőket és snowboardosokat a trükkök és ugrások gyakorlásában. Serfaus, Fiss és Ladis  összekapcsolt területein egy jeggyel használhatjuk a három különböző település sípályáit. A terület gyönyörű alpesi tájakon fekszik és fantasztikus kilátást nyújt a környező hegyekre.
 12. SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental rendkívül sok pályát kínál, modern infrastruktúrával és csodás kilátásokkal. Amellett, hogy a terület családbarát, a gyermekbarát létesítmények és programok is hozzájárulnak a havas terület vonzerejéhez.
 13. Sölden Ötztal: A síterep magasan fekszik, több mint 144 kilométernyi pályát kínál, változatos nehézségi szinteken, így minden síelő talál magának megfelelő pályát. A terület gleccsereket is magába foglal, ami azt jelenti, hogy a gleccseren egész évben lehet síelni. Sölden közel van Innsbruckhoz és az olasz határhoz, így könnyen megközelíthető, és a környező hegyek gyönyörű alpesi tájakat kínálnak. A területen található egy jégbarlang is, amit érdemes felfedezni, és itt forgatták a 007 James Bond "Spectre" című film egyik jelenetét.
 14. Stubai gleccser Tirol tartományban egész évben síelhető. A gleccser területén több mint 100 kilométernyi pályán síelhetünk, különböző nehézségi szinteken, így a kezdők és a haladó síelők is megtalálják a számukra megfelelő pályát. A gleccser területén snowparkok és egyéb extrém sportokhoz ideális létesítmények is várják a téli sportom szerelmeseit.
 15. Zillertal Aréna: A síterület a Zillertal völgyben helyezkedik el, lenyűgöző alpesi környezetben található, amely fantasztikus kilátást nyújt a környező hegyekre. Zillertal Aréna egyik fő vonzereje az összefüggő pályarendszer, amely több mint 143 kilométernyi sípályát kínál. Ezek a síterepek változatos nehézségi szinteken helyezkednek el, így minden síelő és snowboardos megtalálja a neki megfelelő pályát.A térségben a freeride és off-piste síelés kedvelői is több lehetőséget találnak a téli kalandokra.