Az Antalya városközpontjában elhelyezkedő szállodák a történelmi helyszínekhez és a pezsgő bevásárlóutcákhoz közel helyezkednek el, lehetőséget adva arra, hogy a vendégek megismerjék a helyi kultúrát és élvezhessék a mediterrán életérzést. Cikkünk néhány szállásajánlóval próbál segíteni azoknak, akik megérdemelt éves nyaralásuk úti céljának Törökország csodás tengerpartját választják. És ne feledjük, Antalya nemcsak a tengerpartja miatt érdekes az oda látogatóknak.

Antalya olcsó szállásai

Antalyai hostelek

 • Palmiye Hotel egyszerű és kedvező árfekvésű panzió a városközpontban.
 • Antalya Hostel Abad a turisztikai látványosságokhoz közel épült és ideális választás a költségtudatos utazóknak.

Antalyai hostel-láncok

 1. Hostelworld egy online platform, ahol különféle hostelek, panziók és kis szállodák foglalhatók le. A Hostelworld oldalán keresztül lehetősége van kiválasztani a megfelelő szállást a tervezett időszakra.
 2. Hostelling International (HI) számos hostel-t tudhat a magáénak világszerte. Antalya városában is lehet találni olyan hosteleket, amelyek részei a Hostelling International hálózatnak.
 3. Generator Hostels egy olyan lánc, amely modern és stílusos hosteleket üzemeltet Európában és más világszerte elhelyezkedő városban. Bár a lánc főként európai városokra összpontosít, érdemes ellenőrizni, hogy rendelkeznek-e Antalya-i egységekkel.
 4. Selina egy globális hostel és üdülőhely lánc, amely egyedi kulturális élményeket és közösségi térkialakítást kínál. Bár a Selina leginkább a latin-amerikai régióban terjeszkedik, a láncnak lehetnek szállásai más régiókban is, érdemes ellenőrizni.

Antalya panziói

 • White Garden Pansion bájos kis szálloda a régi városrészben.
 • Lazer Pension kényelmes és barátságos panzió kedvező áron.

Antalya középkategóriás szállásai

 1. Akra Hotel: Modern, tengerparti szálloda, közel a városközponthoz, ahol kényelmes szobák, éttermek és wellness szolgáltatások várnak.
 2. Grida City Hotel a belváros közelében, kényelmes szobákkal és modern berendezéssel. A városnézéshez és a bevásárláshoz kiváló elhelyezkedést biztosít.
 3. Mediterra Art Hotel: A régi városban található szálloda, közel épült a történelmi nevezetességekhez. Stílusos szobák és kiváló kilátás a városra.
 4. Benna Hotel: Egy tengerparti szálloda, amely a városközpontban helyezkedik el. Modern berendezéssel és kényelmes szobákkal rendelkezik.
 5. Sky Kamer Hotel: A belvároshoz közeli szálloda, elegáns szobákkal és panorámás kilátással várja a vendégeket.
 6. Best Western Plus Khan Hotel: A városközpontban található szálloda, kényelmes szobákkal és modern szolgáltatásokkal a fő bevásárlóutcákhoz és éttermekhez közel.
 7. Prima Hotel egy kis szálloda a régi városban, közel a kikötőhöz. Barátságos kiszolgálás és szép kilátás a tengerre.

Antalya 3 csillagos szállodái

 1. Blue Sea Garden: Tengerparti szálloda, modern kényelmi szolgáltatásokkal, közeli hozzáféréssel a városközponthoz.
 2. Atalla Hotel: A városközpontban elhelyezkedő szálloda, egyszerű, tiszta szobákkal és közel a főbb látnivalókhoz.
 3. Moonlight Residence: Egy apartmanstílusú szálloda, kényelmes elrendezéssel és felszerelésekkel a Konyaaltı Beach területén.
 4. Lara Otel szálloda Lara Beach-en, egyszerű és barátságos szálláslehetőségekkel.
 5. Benna Hotel: A városközpontban elhelyezkedő szálloda, egyszerű szobákkal és elérhető árakkal vár.
 6. Gulec Hotel: A régi városrész szállodája a történelmi nevezetességekhez és éttermekhez közel fekszik.
 7. Antalya Inn Hotel: A városközpontban található szálloda, egyszerű, kényelmes szobákat kínál és közel épült a főbb bevásárlóutcákhoz.
 8. Golden Ring Hotel: Egy tiszta és barátságos szálloda a városközpontban, közel a főbb látnivalókhoz.
 9. Marka Hotel: A városközpont modern szállodája széleskörű kényelmi szolgáltatásokat ajánl.
 10. White City Pension: Egy családias hangulatú szálloda a régi városrészben, egyszerű és tiszta.

Antalya tengerparti szállodái

 1. Akra Hotel: Egy tengerparti luxus szálloda, modern kialakítással és kiváló kilátással a Földközi-tengerre, wellness szolgáltatásokkal és több étteremmel.
 2. Rixos Downtown Antalya: Egy ötcsillagos tengerparti üdülőhely a belváros közelében, saját homokos stranddal, számos étteremmel, medencével és széleskörű szolgáltatásokkal.
 3. Liberty Hotels Lara: Egy tengerparti üdülőhely a Lara Beach-en, kényelmes szobákkal és sokféle szórakoztató lehetőséggel, beleértve a vízi parkot is.
 4. Mardan Palace Hotel: Egy luxus szálloda Lara Beach-en, amely palota-stílusú környezetben kínál exkluzív szolgáltatásokat, saját tengerparttal.
 5. Titanic Beach Lara Hotel: Egy híres tengerparti szálloda a Lara Beach-en, amely tengeri kilátást és széleskörű szolgáltatásokat kínál, beleértve a saját vízi parkot is.
 6. Delphin Imperial Hotel: Lara Beach luxus szállodája kivételes szálláslehetőségekkel és kényelmi szolgáltatásokkal várja a pihenni vágyókat.
 7. Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace: Konyaaltı Beach szállodája saját stranddal és kiváló szórakoztató lehetőségekkel.
 8. IC Hotels Green Palace: Egy tengerparti szálloda Kundu Beach-en, kertekkel és számos medencével.
 9. Baia Lara Hotel: Lara Beach modern tengerparti szállodája, saját stranddal és kényelmes szobákkal.

Antalya 4-5 csillagos luxus szállodái

 1. Mardan Palace Hotel, Antalya luxus szállodája egy törökországi palotára emlékeztető épületben helyezkedik el, saját tengerparttal, úszómedencékkel és különböző éttermekkel.
 2. Rixos Downtown Antalya: A belvárosban álló ötcsillagos szálloda elegáns szobákkal, saját homokos stranddal, számos étteremmel és kényelmi szolgáltatásokkal.
 3. Akra Hotel egy modern és luxus szálloda az Antalya öböl partján helyezkedik el, kilátással a tengerre. Számos étterem, wellness központ és privát strand tartozik hozzá.
 4. Titanic Mardan Palace, Törökország egyik legismertebb luxus szállodája, lenyűgöző környezetben, saját tengerparttal és úszómedencékkel.
 5. Ela Quality Resort Belek: Egy kiváló minőségű üdülőhely Belek területén, luxus szálláshelyekkel, saját tengerparttal és vízi parkkal.
 6. Concorde De Luxe Resort: Lara Beach területének luxus szállodája privát stranddal, vízi parkkal és szórakozási lehetőségekkel.

Antalyai szállások és szállásfoglalás ITT