Tenerife olcsó szállásai, hostelei

 1. Los Amigos Hostel Tenerife (Puerto de la Cruz): A Puerto de la Cruz területén elhelyezkedő hostel barátságos légkörű.
 2. Hostel Los Duendes Del Sur (Playa San Juan): Tenerife délnyugati részen épült hostel, közel van a tengerparthoz.
 3. Hostel La Playa (Santa Cruz de Tenerife): Santa Cruz de Tenerife városában található hostel a főváros közelében áll.
 4. Bajamar Youth Hostel (Bajamar): Bajamar területén elhelyezkedő hostel a természetes medencékhez és a tengerparti területekhez közel várja a vendégeit

Középkategóriás szállodák Tenerifén

 1. Hotel Catalonia Oro Negro (Playa de las Américas): A hotel egy népszerű üdülőhelyen, a Playa de las Américas-on található, közel a tengerparthoz és különböző szórakozási lehetőségekhez.
 2. Hotel Blue Sea Lagos de Cesar (Puerto de Santiago): Ez a szálloda a sziget délnyugati részén, Puerto de Santiago-ban egy szép tengerre néző környezetben helyezkedik el.
 3. Hotel Marquesa (Puerto de la Cruz): Ha északabbra tervez, a Puerto de la Cruz-ban található ez a 3 csillagos szálloda, közel a városközponthoz és a tengerparthoz.
 4. Hotel TRYP Tenerife (Los Cristianos): A szálloda közel van a strandhoz és a kikötőhöz is.
 5. Sol Tenerife (Playa de las Américas): Az Arona területén fekvő Sol Tenerife, kényelmes elhelyezkedéssel büszkélkedik, közel a Playa de las Américas homokos strandjaihoz.
 6. Hotel Best Jacaranda (Costa Adeje): Ez a szálloda a Costa Adeje területén kiváló medencékkel és széles körű kényelmi szolgáltatásokkal vár.
 7. H10 Las Palmeras (Playa de las Américas): A Playa de las Américas központjának szállodája a tengerpart közelében kényelmes elhelyezkedést és széles körű szolgáltatásokat kínál.
 8. Spring Hotel Vulcano (Playa de las Américas): Ez a szálloda egy másik jó példa Playa de las Américas területén, modern kialakítással és kényelmi szolgáltatásokkal.
 9. Sunlight Bahia Principe Costa Adeje (Costa Adeje) a szálloda elegáns kialakítással és széles körű szolgáltatásokkal várja a vendégeket.

4 csillagos tengerparti szállások Tenerifén

 1. Iberostar Selection Anthelia (Costa Adeje): Ez a luxusszálloda Costa Adeje területén, kiváló szolgáltatásokkal, wellness-részleggel és gyönyörű tengeri kilátással.
 2. H10 Conquistador (Playa de las Américas): Egy másik kiváló 4 csillagos szálloda Playa de las Américas üdülőhelyén, kényelmes elhelyezkedéssel és számos remek szolgáltatással.
 3. Vincci Selección La Plantación del Sur (Costa Adeje): Ez a szálloda a Costa Adeje területén helyezkedik el, gyönyörű kertekkel és medencékkel, valamint könnyű hozzáféréssel a tengerparthoz.
 4. Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden (Puerto de la Cruz): Egy kiváló szálloda Puerto de la Cruz-ban, amelynek gyönyörű kertje és számos wellness-szolgáltatása van.
 5. Adrián Hoteles Roca Nivaria (Playa Paraiso): Ez a szálloda a délnyugati részen, Playa Paraiso területén remek szolgáltatásokat és tengeri kilátást kínál.
 6. H10 Conquistador (Playa de las Américas): A Playa de las Américas üdülőhely szállodája közel a tengerparthoz és a kikötőhöz. Kényelmes elhelyezkedéssel és kiváló szolgáltatásokkal büszkélkedik.
 7. Hotel Jardín Tropical (Costa Adeje): Ez a szálloda trópusi kertekkel, medencékkel és gyönyörű tengeri kilátással kecsegtet.
 8. Melia Hacienda del Conde (Buenavista del Norte): Ez a szálloda a sziget északi részén, Buenavista del Norte-ban található, golfpályával és tengeri kilátással.
 9. Iberostar Selection Anthelia (Costa Adeje): A luxushotel Costa Adeje területén, gyönyörű kertekkel és számos wellness-szolgáltatással rendelkezik.
 10. Hard Rock Hotel Tenerife (Playa Paraiso): Ez a szálloda Playa Paraiso üdülőhelyén található, modern designnal, szórakoztató programokkal és több medencével.

Tenerife 5 csillagos luxus hotelei

 1. Bahía del Duque (Costa Adeje): Egy luxus üdülőkomplexum a Costa Adeje területén, gyönyörű kertekkel, medencékkel és kifinomult szolgáltatásokkal.
 2. Gran Hotel Bahía del Duque Resort (Costa Adeje): Ez egy másik luxusszálloda Costa Adeje-n, amely kifinomult stílussal és kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik.
 3. The Ritz-Carlton, Abama (Guía de Isora): Egy luxus üdülőkomplexum a sziget délnyugati részén, kiváló golfpályával és éttermekkel büszkélkedhet.
 4. Melia Hacienda del Conde (Buenavista del Norte): Ez a szálloda északi részen, Buenavista del Norte-ban található, gyönyörű tengeri kilátással és exkluzív szolgáltatásokkal.
 5. Iberostar Grand Hotel El Mirador (Costa Adeje): Kiemelkedő 5 csillagos szálloda Costa Adeje területén, tengerre néző teraszokkal és luxus szállásokkal.
 6. Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden (Puerto de la Cruz): Puerto de la Cruz kifinomult stílusban kialakított szállodája gyönyörű kerttel és wellness-szolgáltatásokkal büszkélkedik.
 7. Gran Tacande Wellness & Relax Costa Adeje: Egy elegáns wellness és pihenésre összpontosító szálloda, ahol a vendégek kényeztető kezeléseket és lenyűgöző kilátást élvezhetnek.
 8. Vincci Selección La Plantación del Sur: Trópusi kertekkel körülvett szálloda, amely tágas teraszokkal, medencékkel és prémium szolgáltatásokkal várja a látogatókat.
 9. Melia Jardines del Teide luxus szálloda elegáns környezetben és kifinomult stílusban kínál exkluzív pihenést.

Szállások Tenerifén - szállásfoglalás