A Garda-tó környéke gazdag történelmi és kulturális öröksége mellett a mediterrán életstílus nyugalmát és hangulatát is árasztja. A városok és falvak színes épületei, a középkori várfalak, a hajózható kikötők és a festői ligetek mind hozzájárulnak a tópart varázslatos légköréhez.

Olcsó szállások a Garda-tó környékén

 1. Camping Fornella (San Felice del Benaco): Ha kedveled a kempingezést, a Camping Fornella ideális választás lehet számodra. A kemping kényelmes apartmanokat, lakókocsikat és sátor helyeket kínál, valamint számos szabadidős tevékenységet, pl. úszómedencét, teniszpályákat és gyermekklubot.
 2. Hotel Belvedere (Peschiera del Garda): Ez a családi tulajdonban lévő szálloda kedvező árfekvésű szobákat kínál, anélkül, hogy lemondanál a kényelemről és a kiváló elhelyezkedésről. A Belvedere könnyen megközelíthető és közel található a Gardaland vidámparkhoz és más helyi látnivalókhoz.
 3. Residence Corte Leonardo (Castelnuovo del Garda): Ez a kényelmes apartmanokat kínáló szálláshely ideális választás lehet azok számára, akik hosszabb ideig szeretnék felfedezni a Garda-tó környékét. A Residence Corte Leonardo közel fekszik a Gardalandhoz és a Canevaworldhez és könnyen elérhető a tó többi részétől is.
 4. Hotel Cristallo (Bardolino): Ez a barátságos és megfizethető szálloda ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék felfedezni Bardolino bájos városát és környékét. A Cristallo kényelmes szobákat kínál a város központjában, közel a tóhoz és a helyi éttermekhez.
 5. Hotel Eden (Peschiera del Garda): Ez a csendes és barátságos szálloda ideális választás lehet azok számára, akik egy kis nyugalmat keresnek a Garda-tó partján. Az Eden kényelmes szobákat kínál megfizethető áron, és könnyen megközelíthető a városközponttól, valamint a tó partjától.
 6. Hotel Benaco (Garda): Ez a családi tulajdonban lévő szálloda ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék felfedezni Garda bájos városát. A Benaco barátságos légkört, kényelmes szobákat és megfizethető árakat kínál a tóparti környéken.
 7. Hotel Antico Borgo (Riva del Garda): Ez a kis hotel a Garda-tó északi partján kényelmes szállást kínál megfizethető áron. Az Antico Borgo egyszerű, de tiszta és kényelmes szobái a történelmi Riva del Garda városának szívében várnak rád.
 8. Hostel Bella Italia (Peschiera del Garda): Ez a hostel ideális választás lehet azok számára, akik az északi részen, Peschiera del Garda városában szeretnének megszállni. A Bella Italia számos kényelmi szolgáltatást kínál, pl. közös konyhát, közös teret, ahol találkozhatsz más utazókkal, valamint kerékpárkölcsönzést és információs pultot a környék felfedezéséhez.
 9. Youth Hostel La Quiete (Limone sul Garda): Ez a hostel Limone sul Garda festői városában épült, a Garda-tó északi partján. A La Quiete kényelmes szobákat ajánl megfizethető áron, valamint ingyenes parkolást és Wi-Fi-t. A hostel jó kiindulópont lehet a környék felfedezéséhez, és lehetőséget biztosít a természet közelségének élvezetére.
 10. Garda Hostel (Garda): Ez a hostel közvetlenül Garda városának szívében található, közel a tóhoz és a város főbb látnivalóihoz. A Garda Hostel tiszta, kényelmes szálláslehetőséget és szervezett programokat kínál megfizethető áron, valamint közös tereket, ahol találkozhatsz más utazókkal.
 11. Camping Butterfly (Peschiera del Garda): Bár nem hagyományos hostel, a Camping Butterfly kempingjének lakókocsijai és faházai ideális választás lehetnek azok számára, akik olcsóbb szálláslehetőséget keresnek a Garda-tó környékén. A kemping kényelmi szolgáltatásokat kínál, úszómedencét, játszóteret, éttermet és  könnyen megközelíthető a tó partjától és Peschiera del Garda városától.

Olcsó szállások-Garda-tó

Az olcsóbb szálláslehetőségek lehetővé teszik a Garda-tó környékének felfedezését anélkül, hogy túlzottan megterhelné a költségvetésünket. Azonban az árak szezonálisan, foglalási időponttól és az elérhető szolgáltatásoktól függően változhatnak. Ezért érdemes előre tervezni és időben foglalni, hogy a legjobb ajánlatokat kapjuk.