Kleopatra Beach szállásai

Az Alanyában elhelyezkedő Kleopátra Beach környékén számos szállási lehetőséget kínál a látogatóknak. A közkedvelt Török Riviéra területén található szállodák, apartmanok és üdülőhelyek változatos szolgáltatásokkal és elhelyezkedéssel rendelkeznek. Az alábbiakban néhány Kleopatra Beach közelében található szállást mutatunk be.

Tengerparti eszem-iszom az alanyai Kleopatra Beach-en

Az alanyai Kleopatra Beach a tengerparti paradicsomok egyike, ahol nemcsak a napozás és a fürdőzés élvezhető, hanem a kulináris élvezetek és szórakozás is szerves részét képezi a helyi élménynek. Az alábbiakban felsorolunk néhány éttermet, kávézót és szórakozóhelyet, amelyeket érdemes felkeresni a Török Riviérán fekvő szépséges Kleopátra Beach területén.
Tovább olvasom »

Kleopatra Beach – Törökország mesebeli tengerpartja

A Török Riviéra egyik népszerű üdülőhelyén, a Földközi-tenger partján gyönyörű homokos partok és történelmi kincsek egyesülnek a Kleopatra Beach varázslatos környezetében. Az Antalya tartományhoz tartozó Alanya városának ikonikus tengerpartja nem csak a napfény és a tenger szerelmeseit vonzza, hanem egy hosszú múltra visszatekintő legendával is rendelkezik, melynek középpontjában maga Kleopátra királynő áll.
Tovább olvasom »

Konyaaltı Beach - Antalya varázslatos homokos paradicsoma

Antalya, Törökország déli partján a történelem, a kultúra és a természet látványos egységet alkotnak. Azonban a város egyik legkülönlegesebb vonzereje a türkizkék vizekbe ölelkező homokos partokon található. Ezek közül is kiemelkedik a Konyaaltı Beach, amely a napfény, a tenger és a kikapcsolódás tökéletes harmóniáját kínálja minden pihenni vágyónak. A Konyaaltı Beach, Antalya városközpontjától mindössze néhány kilométerre található, könnyen elérhető a város különböző pontjairól. A türkizkék vizű Földközi-tenger partján elterülő homokos strand tökéletes választás mindazok számára, akik egyaránt értékelik a pihenést és a szórakozást.
Tovább olvasom »

Kaputaş Beach, amit forrásvíz hűt

A Kaputaş strand lenyűgözi azokat, akik előszőr pillantják meg, hiszen szépségével Antalya és TörökországTOP strandjai közé tartozik, nem véletlenül. Kaş 20 km-re, Kalkan pedig 7 km-re található a strandtól, éppen ezért, ha megunnánk a tengerparti élvezeteket, akkor érdemes kirándulni a környéken. Mivel a környéken sok barlang található, a strandot Canyon Mouth Beachnek is nevezik.
Tovább olvasom »

Ölüdeniz Beach - Fethiye, strand a Kék Lagúna szomszédságában

A festői Kék Lagúnájáról ismert türkizparti célpont, a Ölüdeniz Beach valóban idilli környezet úszáshoz, napozáshoz, búvárkodáshoz és siklóernyőzéshez egyaránt. A törökül „holt-tengert” jelentő Ölüdeniz egy barátságos és hangulatos falu és tengerparti üdülőhely a nyugodt Kék Lagúna szomszédságában. A lagúna híres tökéletes csendjéről vihar idején is. Érdemes ellátogatni Ölüdenizbe, hogy megtapasztalhassuk a lagúna nyugtató vizét és a nemzeti természetvédelmi terület környezetét. Búvárkodjunk a víz alatti barlangokban, siklóernyőzzünk a közeli hegycsúcsokról, vagy egyszerűen csak pihenjünk egy tengerparti kényelmes nyugágyban, vagy étteremben, élvezve a helyi gasztronómiai élvezeteket is.
Tovább olvasom »

Törökország TOP 10 tengerpartja

Törökország partjainak türkizkék vizei és homokos partjai a földközi térség egyik leglenyűgözőbb tengerparti szakaszait kínálják. Az ország gazdag történelmi és kulturális öröksége mellett a legszebb strandok is hozzájárulnak ahhoz, hogy Törökország igazi mediterrán édenkertként tündököljön. A következőkben bemutatjuk Török Riviéra néhány legszebb strandját, ahol a türkizkék vizek és a finom homok egyesül, hogy egy feledhetetlen tengerparti élményt nyújtson a helyieknek és a világ minden tájáról ide érkező látogatóknak.
Tovább olvasom »

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.