A lenyűgöző, sziklákkal körülvett öbölben található strandra a belépés természetesen ingyenes. Ha meglátja az út széléről induló, 187 lépcsőből álló lépcsőn felfelé vezető strand egyedülálló szépségét, megérti, hogy miért volt érdemes megtennie ezt az "utat".
 
A Kaputaş Beach tengere meglehetősen hideg, mert a hegyekből érkező forrásvíz vegyes. Kétoldalt védett strandjain aranysárga homok és csaknem fehér kavicsok találhatók. A kék zászlós strand valódi hírnevét a kristálytiszta, világoszöldtől a sötétkékig terjedő türkiz vize adja. A Földközi-tenger fullasztó melegében a lehető legóvatosabb úszás ajánlott, hiszen a hűvösségével enyhülést adó tenger azonnal mélyül, a szabadban pedig áramlatok vannak.
 
Mielőtt lemennél a strandra, ahol a Kaşra látogatók a legszebb képeket töltik fel albumukba, ne felejtsd el megnézni a csodálatos kilátást felülről, és rengeteg fotót készíteni! Fantasztikus, lenyűgöző és a jelzőket még fokozhatnánk tovább, élményben lesz részed, ezt garantáljuk.

Hol helyezkedik el a Kaputaş Beach strand?

Kaputaş Beach a Kalkan és Kas városok között fekszik, a török partvidék déli részén. A strand pontos koordinátái 36.2748° N szélesség és 29.4123° E hosszúság. A környék sziklás tájai és a türkizkék víz adnak egyedi karaktert ennek a tengerparti gyöngyszemnek.

Miért érdemes ezt a strandot választani, ha a török riviérán nyaralunk?

Kaputaş Beach nem csupán egy egyszerű tengerpart, hanem egy olyan hely, ahol a természet szépsége és a pihenés tökéletes harmóniában van. A part homokos része és a tenger tisztasága egyszerre vonzó és megnyugtató. A hely természetvédelmi terület, amely tovább fokozza az itt tapasztalható béke és csend hangulatát. A strand hossza mintegy 150 méter, így bőven van hely mindenkinek a kényelmes napozáshoz és fürdéshez. Kaputaş Beach egy olyan titkos paradicsom, ahol a természet és a tenger összeolvadva teremtenek egy feledhetetlen élményt.