1. Kleopatra Beach Hotel: A tengerparti Kleopatra Beach Hotel közvetlenül a homokos parton helyezkedik el. A szálloda kényelmes szobákat, éttermeket és wellness szolgáltatásokat kínál a látogatóknak.
  2. Kleopatra Arsi Hotel: Ez a szálloda modern dizájnnal és tengerre néző kilátással rendelkezik. A Kleopatra Arsi Hotel számos kényelmi szolgáltatást, például medencét, fitneszközpontot és éttermeket kínál.
  3. Kleopatra Ada Beach Hotel: A tengerparti elhelyezkedésű szálloda széles választékú szobákat kínál, és vendégeinek medencét, éttermeket és bárokat biztosít a kikapcsolódáshoz.
  4. Kleopatra Atlas Hotel: A Kleopatra Atlas Hotel tágas és modern szobákat kínál, ahol a látogatók élvezhetik a tengeri kilátást. A szálloda medencével, szaunával és éttermekkel rendelkezik.
  5. Kleopatra Ramira Hotel: A szálloda kényelmes elhelyezkedéssel büszkélkedik, és kiváló szolgáltatásokat nyújt a vendégeknek. Medence, éttermek és szobaszerviz állnak rendelkezésre.
  6. Kleopatra Ada Beach Hotel: A Kleopatra Ada Beach Hotel egy családbarát szálloda, amely kényelmes szálláslehetőségeket kínál a tengerparton. A szálloda számos kikapcsolódási lehetőséget, medencét és éttermeket kínál.
  7. La Vella Hotel: Ez a szálloda elegáns stílusban berendezett szobákat kínál a tengerrel és a várral való kilátással. A vendégek számára wellness-szolgáltatások, éttermek és bárok állnak rendelkezésre.