Kos (március 21 - április 19): Kosoknak dinamikus és kihívásokkal teli helyekre ajánlott utazniuk, így egy izgalmas városi kalandra invitálnám őket New Yorkba. Az energikus atmoszférája, az élénk kulturális élet és a végtelen látnivalók és programlehetőségek egyaránt izgalomba hozzák a Kos jegyűeket.

Bika (április 20 - május 20): A Bika jegyűeket a luxus és a kényelem vonzza, így egy romantikus úti célnak ajánlom a Toszkánát Olaszországban. A gyönyörű tájak, a finom ételek és borok, valamint a bájos vidéki hangulat ideális kikapcsolódást nyújtanak a Bikáknak.

Ikrek (május 21 - június 20): Az Ikrek jegyűek számára az utazás során fontos a változatosság és az érdekes helyszínek felfedezése. Egy több városból álló európai körutazás, például Párizs, Róma és Barcelona lenyűgöző élményeket kínál az Ikrek számára, lehetőséget adva a kultúrák és látnivalók sokszínűségének felfedezésére.

Rák (június 21 - július 22): A Rák jegyűeknek fontos a családi és otthonos légkör, ezért egy tengerparti nyaralás ideális választás számukra. Ajánlom nekik a görög Krétát, ahol a csodálatos tengerpartok, az ízletes helyi ételek és a barátságos hangulat garantáltan felejthetetlen élményeket nyújtanak.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22): Az Oroszlán jegyűeket vonzza a ragyogás és a figyelem középpontja, ezért egy exkluzív üdülőhely, mint például a francia Riviéra, tökéletes választás számukra. Itt élvezhetik a luxus szállodákat, a gazdag kulturális életet és a lenyűgöző tengerparti panorámát.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22): A Szűz jegyűeket vonzzák a természeti szépségek és a harmónia, így egy túrázásra és kikapcsolódásra alkalmas helyszín, mint például a svájci Alpok, tökéletes választás számukra. Itt felfedezhetik a lenyűgöző hegyvidéki tájakat és élvezhetik a friss hegyi levegőt.

Mérleg (szeptember 23 - október 22): A Mérleg jegyűeket vonzza az elegancia és a művészet, ezért egy kulturális főváros, mint például Bécs, tökéletes választás számukra. Itt élvezhetik a lenyűgöző palotákat, a világhírű művészeti galériákat és a kifinomult kávéházakat.

Skorpió (október 23 - november 21): A Skorpió jegyűeknek fontos az intenzív élmények és az érzelmek, így egy titokzatos és exotikus úti cél, mint például Marokkó Marrákes vagy Fes városa, izgalmas kalandot kínálhat számukra. Itt felfedezhetik a bazárokat, az arab kultúra varázsát és a lenyűgöző építészeti remekműveket.

Nyilas (november 22 - december 21): A Nyilas jegyűeket vonzzák az újdonságok és a kalandok, így egy izgalmas és kulturálisan gazdag helyszín, mint például Japán Tokió vagy Kióto városa, lenyűgöző élményeket nyújthat számukra. Itt felfedezhetik a hagyományos japán kultúrát, a modern városi életet és a lenyűgöző templomokat.

Bak (december 22 - január 19): A Bak jegyűeket vonzzák a hagyományok és a történelem, így egy idilli európai város, mint például Prága vagy Bécs, tökéletes választás számukra. Itt élvezhetik a lenyűgöző történelmi látnivalókat, a tradicionális ételeket és az autentikus hangulatot.

Vízöntő (január 20 - február 18): A Vízöntő jegyűeket vonzzák az egyedi és szokatlan helyszínek, így egy misztikus és különleges úti cél, mint például Izland, tökéletes választás számukra. Itt felfedezhetik a lenyűgöző gleccsereket, gejzíreket és forró forrásokat, miközben a természeti szépségekkel találkoznak.

Halak (február 19 - március 20): A Halak jegyűeket vonzzák a romantikus és spirituális helyszínek, így egy szigetparadicsom, mint például Bora Bora vagy a Maldív-szigetek, ideális választás számukra. Itt élvezhetik a fehér homokos strandokat, a türkizkék vizet és az egzotikus romantikát.