Bora Bora, Francia Polinézia

Bora Bora gyakran szerepel a világ legszebb helyei között. A turista látogatók száma évente meghaladja a 2 millió főt. A sziget híres a kristálytiszta vízről, a fehér homokos strandokról és a luxus üdülőhelyekről, amelyek közül sok vízen épült bungalókat kínál.

Santorini, Görögország

Santorini a világ egyik legromantikusabb helyszíne. A sziget híres a fehérre meszelt házairól, a kék kupoláiról és a lenyűgöző naplementéiről. Évente több mint 2 millió turista látogat el ide, hogy megcsodálja a sziget egyedülálló szépségét.

Machu Picchu, Peru

A Machu Picchu az Inka Birodalom egyik legismertebb maradványa. A hegyek között elterülő város lenyűgöző kilátást nyújt a környező tájra. Évente több mint 1,5 millió látogató érkezik ide, hogy felfedezze ezt a történelmi helyszínt.

Velence, Olaszország

Velence a csatornáiról és gondoláiról ismert. A városban több mint 400 híd található, amelyek a számos csatornát kötik össze. A városban található a San Marco tér, amely a világ egyik legismertebb tere.

Kyoto, Japán

Kyoto Japán egyik legtörténelmibb városa, több mint 1600 buddhista templommal és 400 shintó szentéllyel. A városban található a híres Arany Pavilon és a Fushimi Inari Taisha, amelyek mindkettő lenyűgöző látványosságok.

Banff Nemzeti Park, Kanada

A Banff Nemzeti Park Kanada első nemzeti parkja és a világ harmadik. A parkban található a Lake Louise, amely híres a türkizkék vizéről és a hófedte hegyekről, amelyek körülveszik.

Marrakesh, Marokkó

Marrakesh a marokkói kultúra központja. A városban található a híres Jemaa el-Fnaa tér, ahol a helyi árusok, utcai előadók és ételárusok találkoznak. A városban található a Bahia Palota, amely egy gyönyörű 19. századi palota.

Queenstown, Új-ZélanQueenstown az új-zélandi déli szigeten található, és híres a kalandturizmusról. A városban található a Shotover River, ahol a látogatók részt vehetnek a jet boatingban, raftingban és más vízi sportokban.

Seychelle-szigetek, Indiai-óceán

A Seychelle-szigetek a világ egyik leggyönyörűbb trópusi paradicsoma. A szigetcsoport több mint 115 szigetből áll, amelyek közül sokat érintetlen természet borít. A szigeteken található a Vallée de Mai Nature Reserve, amely az UNESCO Világörökség része.

Cappadocia, Törökország

Cappadocia híres a különleges kőformációiról és földalatti városairól. A régióban található a Göreme Nemzeti Park, amely az UNESCO Világörökség része. A látogatók részt vehetnek a híres hőlégballonos túrákon, amelyek lenyűgöző kilátást nyújtanak a tájra.

Galápagos-szigetek, Ecuador

A Galápagos-szigetek a világ egyik legjobb helye a vadvilág megfigyelésére. A szigeteken található a Galápagos Nemzeti Park, ahol a látogatók találkozhatnak olyan fajokkal, mint a Galápagos teknős, amely csak itt található meg.

Petra, Jordánia

Petra Jordánia legismertebb turisztikai látványossága. A város híres a rózsaszín sziklába vájt épületeiről, beleértve a híres Khazneh-t vagy a kincstárat. A látogatók bejárhatják a történelmi helyszínt és megcsodálhatják a lenyűgöző műalkotásokat.