Egyik népszerű lehetőség a tengeri kirándulások között a Monacoi part menti hajókirándulások. Ezek során a látogatók a tengeren keresztül fedezhetik fel a Monacói Hercegséget, és gyönyörködhetnek a város lenyűgöző panorámájában a tenger felől. Ezen kirándulások során megtekinthetik a híres Grace Kelly-partot, a hercegi palotát és a kikötőt. A hajókirándulásokon gyakran elérhetőek idegenvezetők, akik információkkal szolgálnak a város és a környező területek történetéről.

Egy másik lehetőség a delfin nézés Monacó partjainál. Ezek a hajókirándulások lehetővé teszik, hogy közelről megfigyeld a Földközi-tenger delfinjeit és más tengeri élőlényeit, miközben élvezed a gyönyörű tengeri környezetet. Az ilyen kirándulások során tapasztalt kapitányok segítségével jó eséllyel láthatod a delfineket a vadon élő környezetükben.

A jegyeket a Monacoi hajókirándulásokra általában a helyi hajós cégek weboldalain vagy a helyszínen a kikötőben lehet megvásárolni. A jegyárak és az elérhető kirándulások változhatnak a szezontól és a hajózási társaságtól függően. Érdemes előzetesen megtervezni az utazást, és ellenőrizni a jegyinformációkat a hajózási vállalatok weboldalain vagy a helyi turisztikai információs irodákban.

A hajókirándulások Monacóban remek lehetőséget kínálnak arra, hogy a várost és a tengerparti tájat új perspektívából ismerd meg, és élvezd a Földközi-tenger szépségét.

Forrás: Monaco hajókirándulások és vitorlázás