Skiathos, a Mamma Mia című film egyik forgatási helyszíne, ahol már 11.750 Ft-tól foglalhatsz szállást az Angela panzióban.

Részletes szállás árak Skiathoson és foglalás

Skopelos szintén az ABBA slágerek megfilmesítésében játszott jelentős szerepet, igazi zarándokhellyé vált a Mamma Mia című film forgatása óta. A legolcsóbb ár, amit találtunk, a Smile Stella Stúdióban 14.800 Ft-tól foglalható.

Részletes szállás árak Skopelosban és foglalás

Mykonos igazi bulisziget. Itt az is jól érezheti magát, aki egy autentikus, igazi görög történelmi szigetre vágyik, de az is, aki bulizni, szórakozni szeretne. Nem véletlenül Mykonos az egyik legnépszerűbb görög-sziget a világ turistái számára. Az Irines Residence-ben 17.650 Ft-tól találtunk szállást.

Részletes szállás árak Mykonoson és foglalás

Korfu szigetét nem kell bemutatni egy magyar turistának sem. Ez az egyik legnépszerűbb üdülőhely a hazai utazók körében, nem véletlenül. És ha még ehhez hozzátesszük, hogy a Saint Nicolasban, amely egy úszómedencés szállás, 9700 Ft-ért találtunk szállást, akkor minden bizonnyal az eddigieknél is többen választják majd pihenésük színhelyéül ezt a fantasztikus görög szigetet.

Részletes szállás árak Korfun és foglalás

Kréta az egyik "legtörténelmibb" sziget és nem mellesleg itt találtuk a legolcsóbb szálláshelyet, amely ráadásul egy fantasztikus úszómedencével megáldott hotel, a Hotel Iraklis Apartments névre hallgat. 7300 Ft-ért foglalhatsz már szállást ezen a gyönyörű helyen.

Részletes szállás árak Krétán és foglalás

Természetesen a fenti árak irányadóak és a cikk elkészítésének időpontjában érvényesek. Érdemes azonban, ha megtetszik egy szálláshely, elmentened magadnak és gyorsan dönti, hiszen a szállások gyakran a foglalások ütemében, illetve gyakoriságának megfelelően módosíthatják az áraikat. A szálláshelyekre így különösen igaz, hogy akik gyorsan dönt, annak kedvezőbbek lehetnek a szálláshelytől kapott árai.