#belépőjegyek

Mennyibe kerül a belépő a párizsi Disneylandbe?

Töltsön el sok-sok varázslatos pillanatot a Disneyland® Paris-ban, és töltsön el egy felejthetetlen napot a 2 parkba szóló bérletével 135,00 €-tól.
Tovább olvasom »

Mennyibe kerül 1 hét New Yorkban?

Az alábbiakban találhatóak általános becslések arról, hogy mennyibe kerülhet egy egyhetes nyaralás New Yorkban. Repülőjegyek, szállás, étkezés, közlekedés és belépők a város legfontosabb nevezetességeihez mind hozzájárulnak a teljes költséghez. Egy átlagos repülőjegy ára 500 és 1500 dollár között mozog, míg a szállások ára éjszakánként 150-400 dollár lehet. Az étkezés, a tömegközlekedés és a programok további költségeket jelenthetnek.
Tovább olvasom »

Jegyárak Európa legnépszerűbb vidámparkjaiba

Az európai vidámparkok népszerűsége szerte a világon elismerésre méltó, és az árak, kedvezmények és ajánlatok változhatnak, attól függően, hogy melyik országban és városban találhatók. Az alábbiakban néhány Európa legnépszerűbb vidámparkját mutatom be, és az általános belépőjegyárakat, valamint esetleges kedvezményeket is megemlítem. Az árak szezonálisan vagy évente változhatnak, ezért mindig ajánlott az aktuális információkat ellenőrizni a vidámparkok weboldalain.
Tovább olvasom »

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.