Élvezze Európa legnagyobb szabadidőközpontjának látványosságait, és élje át az események izgalmát. DISNEYLAND® PARK : Lépjen be egy olyan világba, ahol a varázslat és a varázslat uralkodik egész évben. A fenséges Csipkerózsika-kastély körül fészkelt Disneyland® Park öt magával ragadó és elbűvölő földből áll. Tegyen egy sétát a Main Streeten (USA®), egy tipikus késő 19. századi városban. a vadnyugat a Frontierland®-ben, fedezze fel az Adventureland® földjeit, élje át újra a meséket a Fantasyland®-ben, és tapasztalja meg a jövőt a Discoveryland®-ben. Látnivalók kicsiknek és nagyoknak, felejthetetlen találkozások a Disney-karakterekkel, nem beszélve a számos étteremről és tematikus üzletről, elmerülhetnek az általad annyira kedvelt Disney-világokban. 

WALT DISNEY STUDIOS® PARK Tapasztalja meg a filmeket... igazán! Lépjen be a Walt Disney Studios® Parkba, és lépjen be a Disney, Pixar és MARC animációs filmek és rajzfilmek fantasztikus világába a Disney, a Pixar és a MARVEL kínálatából. Bármilyen forgatókönyvre is gondol, a Park minden zugában megtalálja a hollywoodi varázslatot, kalandokkal teli kalandokkal. Park, akciódús kalandokkal, számos szelfiponttal Disney-karakterekkel, éttermekkel és ajándékboltokkal.

Disney Symphony of Colors

A téli bluest újrakeverjük valami lendületes, zenés és… varázslatossal! Disney Symphony of Colors néven jelenik meg, és 2024 elején érkezik a Disneyland® Parkba. A boldog harmóniák közül az első január 8-án kezdődik egy új éjszakai drónfelvonulással az égen a Csipkerózsika-kastély felett. Február 10-től pedig egy új nappali műsor, amely tele van szeretett dalokkal, történetekkel és tánccal a Disney és a Pixar karaktereivel, feldobja a lelkedet**, míg az USA-beli Main Street®-t egy szín- és egy csillogó fény kapja a Tinker Belltől és Periwinkle's Pixie Dust dekoráció. Ami pedig a crescendo-t illeti, nos, itt járva élvezheti ikonikus látnivalóinkat és műsorainkat. Milyen jó az év nyitása!